Ervaringen

Naast diverse particulieren heb ik in opdracht van verschillende werkgevers, diverse medewerkers gecoacht.
O.a. voor ABN AMRO Bank, Randstad Nederland, TUI Holland, UWV en KPN.

Ervaringen van cliënten:
“Ik heb de loopbaansessies als zeer positief ervaren. Door te werken met visualisaties heb ik ervaren dat ik vastgeroeste of opgelegde ideeën over werk kon loslaten en terug kom gaan naar wat ik écht zou willen doen, precies wat nodig was (en blijft:-)”.
RB, accountmanager, 28 jaar.

“Ik vond het fijn om door jou gecoacht te worden. Je hebt me geïnspireerd.”
MK, administratief medewerker,51 jaar.

“Ik weet nu wat ik wel en niet zoek in een baan. Ik weet nu ook waar mijn kracht wel en waar mijn kracht niet ligt. Door de visualisaties is het mij weer duidelijk geworden waar mijn passie ligt. Ik wist het al wel, maar ik ben me er nu bewust van.”
MV, administratief medewerker, 34 jaar.

“Door de sessies en de oefeningen kwam ik erachter dat ik helemaal niet van baan hoefde te veranderen om gelukkig in mijn werk te worden. Ik weet nu wat ik wel en niet in een baan wil. Door dat duidelijker aan te geven, ga ik nu weer met plezier naar mijn werk.”
AD, lerares, 42 jaar.

“Ik heb een veel helderder beeld gekregen over mijn persoonlijke en professionele doelstelling. Ik heb geleerd veel dichter bij mezelf te staan, maar wel zelfkritisch te blijven. Het traject heeft een aantal belemmerende mechanismen zichtbaar gemaakt. Deze zijn grondig aangepakt. Dit is mijn communicatie en persoonlijke effectiviteit in mijn werk zeer ten goede gekomen. Dit heeft inmiddels al concreet resultaat opgeleverd.”
SG, Senior manager, business & product development, 38jr.

“Ik zag eerst een beetje op tegen de thuisopdrachten en de reflectieverslagen, maar eigenlijk viel het allemaal wel mee. Ik vond het juist leuk om te doen en ik merkte ook dat ik daardoor veel intenser met het hele traject bezig was.”
HB, administratief medewerker, 29 jaar.
 


Monkey Mind Coaching - Miranda van Oldenmark - Loopbaancoaching - Hoofddorp